Uw bedrijf als Sportu Partner

Sportu wil de sport aantrekkelijk maken door de komptitie gratis aan te bieden. Wij zijn helaas niet gesubsidieerd door de overheid en zijn aangewezen door giften van derden. Toch hebben wij enkele jaarlijkse kosten die ons verder bestaan hypothekeren. Vandaar wij steeds op zoek zijn naar partners die ons kunnen helpen.

Uw bedrijf zal voortaan in de kijker staan daar wij jaarlijks zo'n 5000 sportievelingen aanspreken en met gemiddeld 50.000 website bezoekers geen onbekende zijn in de atletiek. Bovendien zijn onze wedstrijden verspreid over verschillende gemeenten. Wij spreken ook een ruim publiek aan, mannen, vrouwen, jongeren en veteranen in alle soorten beroepen komen aan de start. Eén ding hebben ze allemaal gemeen, het zijn allemaal sportievelingen waar prestaties plaatsmaken voor een gezonde geest. Denkt uw bedrijf net als Sportu en bent u geïnteresseerd om onze kompetitie mee te ondersteunen? Neem dan gerust contact via onderstaand formulier. Als sponsor wordt u vermeld op onze website, in al onze publicaties, nieuwsbrieven en ledentijdschriften, en wordt eventueel en reclame spandoek met uw publiciteit voorzien op de wedstrijden.

Bekijk hier ons sponsorpakket en u zal versteld staan hoe aantrekkelijk ons voorstel is. 

Succes verzekerd

Onze huidige sponsors zijn zeer tevreden omtrent de feedback en return. Aangezien Sportu de ambitie heeft om uit te groeien tot een nationale kompetitie zal het bereik de volgende jaren zeker groeien.

Uw sponsoring helpt de locale clubs en verenigingen tot het organiseren van wedstrijden die toegankelijk zijn voor iedereen.

Voor verdere vragen kan je steeds een mailtje sturen naar of via onderstaand contact formulier.